Часовник ''Oval''
Часовник ''Oval''
Часовник ''Oval''
Часовник ''Oval''
Часовник ''Oval''

Часовник ''Oval''

Редовна цена
Изчерпан
Промоционална цена
19.96 лв

Елегантен и сигурен модел ''Oval''. Водоустойчив и защита против надраскване.

-ВОДОУСТОЙЧИВ