Водоустойчив
Часовник
Златист
Метален
Елегантен

Часовник ''3 Rings''

Редовна цена
Изчерпан
Промоционална цена
29.99 лв

ВОДОУСТОЙЧИВ, удароустойчив с прекрасен дизайн.